Nieuwsbrief Markting Service

PostHeaderIcon Wat is e-marketing


De uitdrukking e-marketing staat voor "elektronische marketing" ook wel "internet marketing" genoemd.

Dit kan onder andere via online adverteren, zoekmachines zoals Google AdWords en/of digitale nieuwsbrieven. Veelal zal het een combinatie zijn van deze 3 zaken.

E-marketing wordt soms verward met e-mailmarketing. Dit is dus niet helemaal het geval. E-mailmarketing is een vorm van e-marketing, er zijn dus nog andere vormen.

Wat is e-mailmarketing

Goede e-mailmarketing omvat meer dan het versturen van een nieuwsbrief per email naar uw prospect, klant of relatie. Het begint met verstandig beheer van uw adressenbestand. U wilt niet als spam verzender te boek staan bij mogelijk nieuwe klanten, maar u wilt wel een zo groot mogelijk bereik.

Het geheim van goede e-mailmarketing zit 'm in het registreren van alle acties van u naar uw relatie en vice versa. Per e-mailadres wordt automatisch een dossier met geschiedenis opgebouwd zodat u na een aantal mailings weet welke relaties nu echt geïnteresseerd zijn in uw mailing en uw product.
Meer weten over waarom een nieuwsbrief
Ik wil een maand gratis E-mail Marketeer uitproberen.


Quick-Email
  • Algeheel verbod op spam


    Het is met ingang van oktober 2009 verboden om spam, ongevraagde e-mail met veelal reclameboodschappen, te versturen naar bedrijven. Spam aan personen was in Nederland al verboden.


  • Whitpaper


Of u nu een bestand moet opbouwen of uitbreiden

Een goed e-mailbestand op (uit) bouwen gaat niet vanzelf.

Vraag onze whitpaper
30 tips om e-mail adressen te verzamelenaan.
schrijf u in op
onze nieuwsbrief

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!