Nieuwsbrief Markting Service

PostHeaderIcon Waarom een nieuwsbrief?


Velen van u denken geen nieuwsbrief nodig te hebben. Zo vaak heeft u geen nieuws, en zoveel relaties heeft u nu ook weer niet. Wat heeft u nu aan een nieuwsbrief. Meer dan u wellicht denkt. Zelfs voor vereniging en club

Wat is een nieuwsbrief eigenlijk?

Vaak wordt gedacht dat u met een nieuwsbrief alleen nieuws kunt sturen. Maar dat is niet waar, in de praktijk is een nieuwsbrief niets meer dan een e-mail bericht wat naar een aantal personen gestuurd wordt, wel of niet gepersonaliseerd, en wel of niet voorzien van een mooie opmaak. U kunt dus allerlei soorten informatie meesturen in zo'n e-mail bericht.


Wat plaats ik in een nieuwsbrief?

U hebt vaak meer nieuwtjes te melden dan u zelf denkt. Misschien heeft u net een grote order binnen gehaald, een bedrijfs uitje gepland of een andere reden dat het bedrijf een tijdje gesloten of slecht bereikbaar is, of wat te denken aan een digitale kerstkaart. Het hoeft ook niet altijd iets met uw organisatie zelf te maken te hebben, nieuws over uw branche kan bijvoorbeeld ook zeer interessant zijn voor uw relaties. Verder kunt u met een nieuwsbrief ook enqu√ętes versturen, een klantenonderzoek houden, en nog veel meer.


Na het versturen

Na het versturen houd het nog niet op. Met een goed nieuwsbrieven systeem kunt u vrij naukeurig bekijken wie wel, en wie niet, de niewsbrief geopend heeft. Op welke links ze binnen de nieuwsbrief geklikt hebben etc.
Waarom Quick E-mail Marketeer
Quick E-mail Marketeer is de perfecte keuze voor bedrijven welke opzoek zijn naar een programma om professioneel doch eenvoudig email-campagnes, nieuwsbrieven, bulkmail , welkom-email, speciale promo-mail en Autoresponders naar hun klanten, prospects of leden te versturen.

Quick E-mail Marketeer is een webbased email marketing- en autoresponder software welke door al meer dan 15.000 bedrijven wereldwijd wordt gebruikt.

Waarom Quick E-mail Marketeer?
Daarom Quick E-mail Marketeer
 • Iedereen kan een email campagne maken en versturen
 • Prachtige professionele templates (aanpasbaar)
 • Ingebouwde Campagne / Template Editor
 • Follow-ups automatisch verzenden middels Autoresponders
 • Versturen per doelgroep en eenvoudig filteren uit uw eigen adressenbestand
 • Automatische Bounce Management
 • Volledige personalisatie van uw campagnes
 • Integratie van aanmeldlformulieren op uw websites
Ik wil een maand gratis E-mail Marketeer uitproberen.
Quick-Email
 • Algeheel verbod op spam


  Het is met ingang van oktober 2009 verboden om spam, ongevraagde e-mail met veelal reclameboodschappen, te versturen naar bedrijven. Spam aan personen was in Nederland al verboden.


 • Whitpaper


Of u nu een bestand moet opbouwen of uitbreiden

Een goed e-mailbestand op (uit) bouwen gaat niet vanzelf.

Vraag onze whitpaper
30 tips om e-mail adressen te verzamelen aan.
schrijf u in op
onze nieuwsbrief

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!