Nieuwsbrief Markting Service

PostHeaderIcon haal de whitepaper op door op de link te klikkenWhitepaper - 30 Tips om e-mail adressen te verzamelen.pdf
Een digitale nieuwsbrief is een fantastisch medium om te communiceren met (potentiƫle) klanten. Het is snel, flexibel, goedkoop en uitstekend meetbaar. Het zal leiden tot meer verkeer op uw website en een verhoging van omzet en klanten.
Whitepaper - Outlook vs MailPlus.pdf
We spreken veel mensen die denken over het opzetten van een professionele e-mail nieuwsbrief. Ook spreken we veel mensen die al een nieuwsbrief versturen. Beide groepen zien als optie, of versturen al een nieuwsbrief met, Microsoft Outlook. Men vraagt zich dan af waarom men voor een oplossing als Mailplus zou moeten kiezen. In dit korte document geven schetsen we u kort de voordelen van Mailplus.
Whitepaper - Starten Met E-mail Marketing.pdf
Ook voor de marketeer in de 21e eeuw verandert de wereld in een razend tempo. Met name op het gebied van Internet is het uitermate moeilijk om een marketing hype te onderscheiden van veranderingen die blijvend zijn.


bekijk de video (Engels gesproken)

Ik ben geintreseerd in e-mailmarketing

Contact opnemen
Quick-Email
  • Algeheel verbod op spam


    Het is met ingang van oktober 2009 verboden om spam, ongevraagde e-mail met veelal reclameboodschappen, te versturen naar bedrijven. Spam aan personen was in Nederland al verboden.


  • Whitpaper


Of u nu een bestand moet opbouwen of uitbreiden

Een goed e-mailbestand op (uit) bouwen gaat niet vanzelf.

Vraag onze whitpaper
"30 tips om e-mail adressen te verzamelen" aan.
Q-Email Nieuwsbrief
onze nieuwsbrief